/****** Font Awesome ******/
+36 (30) 710 5791 info@exkluzivsmink.hu

Hasznos információk a szolgáltatások igénybevételéhez

  

Így dolgozom

Kattints a téged érdeklő témakörre!

Bejelentkezés, időpont foglalás módja

Időpontot e-mail címen és telefonon tudsz foglalni.

Érkezés

Kérlek, hogy mindig időben érkezz a megbeszélt helyszínre. Nagyobb mértékű késés esetén (10 perctől számítva) a szolgáltatás időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Környezet

Kérlek, hogy sminkelés vagy oktatás közben mellőzd a mobiltelefon, tablet vagy más eszköz használatát.

Ha lebetegedtél

Kérlek, hogy vírusos, bakteriális fertőzés (nátha, influenza, herpesz, stb.) vagy bőrelváltozás (pl. bőrkiütés, allergiás reakció, naptól vagy szoláriumtól megégett arcbőr) esetén mindig kérj új időpontot.

Árak

A menüpontok alatt minden szolgáltatástípushoz megtalálhatóak a kapcsolódó alapdíjak, melyek minden esetben magyar forintban (HUF) értendők. Speciális kérés esetén a feltüntetett ár növekedhet. Az árak változtatásának jogát fenntartom.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, mely tökéletes ajándék szeretteidnek születésnapra, lánybúcsúra, esküvőre, ballagásra, évfordulóra, anyáknapjára, gyermeknapra, karácsonyra! Az ajándékutalvány beváltható az összes szolgáltatásomra. Az ajándékutalvány összege befizethető banki átutalással, PayPal rendszeren vagy személyesen. Az összeg beérkezését követően az ajándékutalványt online e-mailben küldöm vagy postázom.

További információval, kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzám az info@exkluzivsmink.hu e-mail címen.

Foglalás és árajánlat rendezvényre

Foglaláskor a pontos dátumot, időpontot, helyszínt és létszámot, valamint a kért szolgáltatást legyél szíves megadni. A foglalást egy árajánlat megküldése követi. Az árajánlat elfogadása esetén a foglaló átutalása következik, mely a szolgáltatás végösszegének 30%-a. A foglalás a foglaló beérkezése után válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldök majd az általad megadott e-mail címre.

Jelentkezés sminkoktatásra (workshopra)

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod és a workshop nevét az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, mely tartalmazza a fizetésre vonatkozó információkat és feltételeket. A regisztráció a képzés díjának befizetésével válik érvényessé, melyről egy visszaigazoló e-mailt küldök.

Sminkoktatáson való részvétel lemondása

Amennyiben a sminkoktatáson való részvétel az oktatás időpontja előtt 10 naptári nappal kerül lemondásra, az oktatás díja visszafizetésre kerül; 10 naptári napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén az oktatás díjja nem kerül visszafizetésre.

Szolgáltatás lemondása rendezvény esetén

A foglaló abban az esetben nem jár vissza, amennyiben a szolgáltatás a rendezvényt megelőző 3 héten belül kerül lemondásra.

Lemondás általános feltételei

Workshop, rendezvény kivételével minden más szolgáltatás lemondása esetében vedd figyelembe a következőket:

Abban az esetben, ha időpontod módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt minimum 1 nappal/24 órával szíveskedj megtenni. Amennyiben aznap a helyszínen derül ki, hogy nincs szükség a szolgáltatásra, 5.000 Ft kötbér fizetendő.

Sminkes workshopok

Kattints a téged érdeklő témakörre!

Jelentkezés sminkes workshop-ra:

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod és a workshop nevét az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. A workshop díjának befizetésével kapcsolatos további információt e-mailen küldöm. A regisztráció a képzés díjának befizetésével válik érvényessé.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a sminkoktatáson való részvétel az oktatás időpontja előtt 10 naptári nappal kerül lemondásra, az oktatás díja visszafizetésre kerül; 10 naptári napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén az oktatás díjja nem kerül visszafizetésre.

Megérkezés a workshopra:

Kérlek, hogy mindig időben érkezz az oktatásra. Késés esetén (10 perctől számítva) a workshop időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Ha lebetegednél a workshop előtt:

Amennyiben vírusos vagy bakteriális fertőzésed van (nátha, influenza, herpesz), inkább kérj egy új időpontot.

Teremtsünk megfelelő környezetet:

Kérlek, hogy oktatás közben mellőzd a mobiltelefon vagy tablet használatát.

Mit hozz magaddal?

Csak jegyzetfüzetet és tollat, mivel a tanuláshoz szükséges professzionális anyagokat és eszközöket mindenki számára biztosítom.

Modell (szakmai workshop esetén):

A szakmai workshopra modellt kell hozni, akinél lényeges szempont, hogy 18. életévét betöltött, sminktetoválás mentes, szép bőrű személy legyen. Amennyiben nincs rá lehetőséged, hogy modellt hozz, kérlek jelezd előre, hogy időben tudjak számodra biztosítani.

Share This