/****** Font Awesome ******/
+36 (30) 710 5791 info@exkluzivsmink.hu

Hasznos információk a szolgáltatások igénybevételéhez

  

Így dolgozom

Kattints a téged érdeklő témakörre!

Bejelentkezés, időpont foglalás módja

Időpontot az info@exkluzivsmink.hu e-mail címen és telefonon tudsz foglalni.

Érkezés

Kérlek, hogy mindig időben érkezz a megbeszélt helyszínre. Nagyobb mértékű késés esetén (10 perctől számítva) a szolgáltatás időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Környezet

Kérlek, hogy sminkelés vagy sminktanácsadás közben mellőzd a mobiltelefon, tablet vagy más eszköz használatát.

Ha lebetegedtél

Kérlek, hogy vírusos, bakteriális fertőzés (nátha, influenza, herpesz, stb.) vagy bőrelváltozás (pl. bőrkiütés, allergiás reakció, naptól vagy szoláriumtól megégett arcbőr) esetén mindig kérj új időpontot.

Árak

A menüpontok alatt minden szolgáltatástípushoz megtalálhatóak a kapcsolódó alapdíjak, melyek minden esetben magyar forintban (HUF) értendők. Speciális kérés esetén a feltüntetett ár növekedhet. Az árak változtatásának jogát fenntartom.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, mely tökéletes ajándék szeretteidnek születésnapra, lánybúcsúra, esküvőre, ballagásra, évfordulóra, anyáknapjára, gyermeknapra, karácsonyra! Az ajándékutalvány beváltható az összes szolgáltatásomra. Az ajándékutalvány összege befizethető banki átutalással, PayPal rendszeren vagy személyesen. Az összeg beérkezését követően az ajándékutalványt online e-mailben küldöm vagy postázom.

További információval, kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzám az info@exkluzivsmink.hu e-mail címen.

Foglalás és árajánlat rendezvényre

Foglaláskor a pontos dátumot, időpontot, helyszínt és létszámot, valamint a kért szolgáltatást legyél szíves megadni. A foglalást egy árajánlat megküldése követi. Az árajánlat elfogadása esetén a foglaló átutalása következik, mely a szolgáltatás végösszegének 30%-a. A foglalás a foglaló beérkezése után válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldök majd az általad megadott e-mail címre.

Jelentkezés sminktanácsadásra

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, mely tartalmazza a fizetésre vonatkozó információkat és feltételeket. A regisztráció a sminktanácsadás díjának befizetésével válik érvényessé, melyről egy visszaigazoló e-mailt küldök.

Részvétel lemondása

Amennyiben a sminktanácsadáson való részvétel az időpont előtt 10 naptári nappal kerül lemondásra, a díj visszafizetésre kerül; 10 naptári napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a tanácsadás díjja nem kerül visszafizetésre.

Szolgáltatás lemondása rendezvény esetén

A foglaló abban az esetben nem jár vissza, amennyiben a szolgáltatás a rendezvényt megelőző 3 héten belül kerül lemondásra.

Lemondás általános feltételei

Sminktanácsadás, rendezvény kivételével minden más szolgáltatás lemondása esetében vedd figyelembe a következőket:

Abban az esetben, ha időpontod módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt minimum 1 nappal/24 órával szíveskedj megtenni. Amennyiben aznap a helyszínen derül ki, hogy nincs szükség a szolgáltatásra, 5.000 Ft kötbér fizetendő.

Share This