/****** Font Awesome ******/
+36 (30) 710 5791 info@exkluzivsmink.hu

Bereczky Judit vagyok…

…professzionális sminkes, sminkoktató és stylist. 8 éves szakmai tapasztalattal, valamint felsőfokú felnőttoktató, illetve okleveles sminkes és stylist végzettséggel rendelkezem.

A sminkelés alapjait 2007-ben kezdtem tanulni egy divatiskolában stylist szakon, 2011-ben szereztem okleveles sminkes végzettséget, azóta folyamatosan képzem magam. Neves smink- és maszkmesterektől a szakma fortélyait és a sminkek minden fajtáját megismertem: nude, beauty, esküvői, fashion, fantázia/extrém smink, TV, fotó, kifutó, színpadi, színházi smink (öregítés, gésa, vámpír), férfi smink, gyermek arcfestés, henna testfestés, esküvői ékszer testfestés, művészi arcformázás, érett bőr sminkelése, vonalas technika, Supra (zsír) technika, aqua és gél technika, korok sminkjei, filmes smink: történelmi sminkek és frizurák rokokó, bieder, ’20-’30-’40-es évek női és férfi sminkjei és hajviseletei.

Dolgoztam fotózásokon, gálákon és táncversenyeken, televíziós műsorokban, esküvőkön, családi és céges rendezvényeken, valamint sminkbemutatókon. Sminkeléskor célom a szépség és előnyök kiemelése, és a hibák elkendőzése. Számomra a legfontosabb, hogy a hölgyek jól érezzék magukat az általam készített sminkben.

Munkám során kizárólag professzionális és minőségi termékeket használok (MAC, Kryolan, Paris Berlin, Ben Nye, Maqpro, Guerlain, Chanel, Estée Lauder, Clinique, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty, Maxfactor, Artdeco, Peggy Sage, Diamond FX).

 

2018.

Esztétika – Make up PRO

Asztalos Krisztina kétszeres magyar bajnok sminkmesternél – Aqua és gél technika workshop

2014.

MASK Sminkiskola

Vitrai Júlia az Amerikai Filmakadémia díjával és MTV Nívódíjjal kitüntetett maszkmesternél – Történelmi sminkek és frizurák c. filmes workshop

2012-2014.

Dudás Barbara Art of Makeup Professional

Dudás Barbara kétszeres világ- és Európa bajnok sminkmesternél – sminkes továbbképzések

2012

Mehndi Henna Art

Valik Evelin hennafestő művésznél – hennafestő       

2011.

Professional Makeup School

Fodor Melinda smink- és maszkmesternél            –  okleveles sminkes           

2007.

Art Show Divatiskola 

Testnevelési Egyetem Artistaképző Dekoratőr Iskola – stylist          

Referenciáim

2018: RTL Klub – sminkes

2018: Estée Lauder Kft. – Estée Lauder és Clinique szaktanácsadó, sminkes

2017-2018: ICON Professional Makeup School – oktató

2017: Esküvő Classic Magazin 2017/2. szám, 2017/4. szám – Tarjáni Andrea ruhatervező menyasszonyi ruhakollekció fotózása – sminkes

2016: Átváltoztatjuk! c. fotózások – sminkes, stylist

2015-2017: Modell portfólió fotózások – sminkes, stylist

2015: Erabelle Szépségszalon Halloween reklámfotózás – sminkes, stylist

2015: Anwaryan: Dr. Anwar Suzy és Taryan Julia tervezőpáros ruhakollekció fotózása – sminkes

2015: Spanifer Rodeo Együttes reklámfotózása – sminkes, stylist

2014: HEAN Cosmetics Factory sminkbemutató – sminkes

2013: Oriental Dance Hungary “Oriental Voyage – Keleti utazás” c. Gála – sminkes

2012: Oriental Dance Hungary “Oriental Tale – Keleti mese” c. Gála – sminkes

2012: Céges jelmezbál – sminkes, stylist

2011-2012: AVON Szépségnapok – sminkes

2011: Shaba Oriental Art “Layaly Masria – Egyiptomi Éjszakák” c. Gála – sminkes

2011: V. Országos Egyéni, és Csoportos Minősítő Hastánc Verseny – sminkes

2011: Afraah Dance Csoport gálái – sminkes

|

A smink csak egy eszköz a szépítésre. De az önbizalom, a különlegesség, és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló.

Így dolgozom

Kattints a téged érdeklő témakörre!

Bejelentkezés, időpont foglalás módja

Időpontot e-mailen és telefonon tudsz foglalni.

Érkezés

Kérlek, hogy mindig időben, a megbeszélt időpontra érkezz a megbeszélt helyszínre. Nagyobb mértékű késés esetén (10 perctől számítva) a szolgáltatás időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Árak

A “Szolgáltatások” menüpont alatt minden szolgáltatástípus oldalán megtalálhatóak a kapcsolódó alapdíjak, melyek minden esetben magyar forintban (HUF) értendők. Speciális kérés esetén a feltüntetett ár növekedhet. Az árak változtatásának jogát fenntartom.

Környezet

Kérlek, hogy sminkelés közben mellőzd a mobiltelefon, tablet vagy más eszköz használatát.

Ha lebetegedtél

Kérlek, hogy vírusos vagy bakteriális fertőzés (nátha, influenza, herpesz, stb.) vagy bőrelváltozás (pl. bőrkiütés, allergiás reakció, naptól vagy szoláriumtól megégett arcbőr) esetén mindig kérj új időpontot.

Foglalás és árajánlat rendezvényre és esküvőre

Foglaláskor a pontos dátumot, időpontot, helyszínt és létszámot, valamint a kért szolgáltatást legyél szíves megadni. A foglalást egy árajánlat megküldése követi. Az árajánlat elfogadása esetén a foglaló átutalása következik, mely a szolgáltatás végösszegének 30%-a. A foglalás a foglaló beérkezése után válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldök majd az általad megadott e-mail címre.

Jelentkezés sminkoktatásra (workshopra)

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod és a workshop nevét az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, mely tartalmazza a fizetésre vonatkozó információkat és feltételeket. A regisztráció a képzés díjának befizetésével válik érvényessé, melyről egy visszaigazoló e-mailt küldök.

Sminkoktatáson való részvétel lemondása

Amennyiben a sminkoktatáson való részvétel az oktatás időpontja előtt legalább egy héttel kerül lemondásra, az oktatás díja visszafizetésre kerül; az oktatás időpontja előtt 3 nappal való lemondás esetén a díj 50%-a kerül visszafizetésre; ha azonban később, pl. az oktatás időpontja előtti napon vagy az oktatás napján kerül lemondásra, akkor a díj nem jár vissza (kivétel betegség esetén).

Szolgáltatás lemondása rendezvény vagy esküvő esetén

A foglaló abban az esetben nem jár vissza, amennyiben a szolgáltatás a rendezvényt vagy esküvőt megelőző 3 héten belül kerül lemondásra.

Lemondás általános feltételei

Workshop, rendezvény és esküvő kivételével minden más szolgáltatás lemondása esetében vedd figyelembe a következőket:

Abban az esetben, ha időpontod módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt minimum 1 nappal/24 órával szíveskedj megtenni. Amennyiben aznap a helyszínen derül ki, hogy nincs szükség a szolgáltatásra, a kiszállási díjon felül 5.000 Ft kötbér fizetendő.

Közösségi megjelenéseim:

Legújabb munkákról, akciókról, csomagajánlatokról hasznos információkat találhatsz közösségi média oldalamon is!

Tárhelyszolgáltató: EVOLUTIONET Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.  (Székhely: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75., Adószám: 14992511-2-02)