/****** Font Awesome ******/
+36 (30) 710 5791 info@exkluzivsmink.hu

Rólam

Rólam

Bereczky Judit vagyok, professzionális sminkes, stylist. 9 éves szakmai tapasztalattal, valamint felsőfokú felnőttoktató, illetve okleveles sminkes és stylist végzettséggel rendelkezem.

A sminkelés alapjait 2007-ben kezdtem tanulni egy budapesti divatiskolában divatmarketinges, stylist szakon, 2011-ben szereztem okleveles sminkes végzettséget, azóta folyamatosan képzem magam. Neves smink- és maszkmesterektől a szakma fortélyait és a sminkek szinte minden fajtáját megismertem: nude, beauty, glamour, smokey, esküvői, fantázia/extrém, TV, fotó, kifutó smink, színpadi, színházi, filmes smink, korok sminkjei, karekter sminkek, férfi smink, gyermek arcfestés, henna testfestés, esküvői ékszer testfestés, művészi arcformázás, érett bőr sminkelése, tustechnikák, vonalas technika, Supra (zsír) technika, aqua és gél technika, szatén/portechnika, krém technika stb.

Dolgoztam fotózásokon, televíziós műsorokban, reklámfilm forgatáson, művészfilmben, fesztiválokon, gálákon és táncversenyeken, jótékonysági esteken, családi és céges rendezvényeken, sminkbemutatókon, dekorkozmetikai cégeknél, sminkiskolában.

Tanulmányaim

2019. ICON, Fodor Melinda smink- és maszkmesternél – Masterclass képzések

2019. Molnár Éva 2012. évi Testfestő Világbajnokság ezüstérmes arc- és testfestőnél – Egy mozdulat technika az arcfestésben workshop

2018. Esztétika Make up PRO – Aqua és gél technika workshop

2014. MASK Make-up Academy, Vitrai Júlia az Amerikai Filmakadémia díjával és MTV Nívódíjjal kitüntetett maszkmesternél – Filmes smink: Női és férfi történelmi sminkek és frizurák

2011-2014. Dudás Barbara kétszeres világ- és Európa bajnok sminkmesternél – Supra technika, ékszer testfestés, komplett képzések

2011. Mehndi Henna Art, Valik Evelin henna testfestő művésznél – henna testfestő

2011. Professional Makeup School, Fodor Melinda smink- és maszkmesternél – okleveles sminkes

2007. Art Show Divatiskola, Testnevelési Egyetem Artistaképző Dekoratőr Iskola – divatmarketinges, stylist

Referenciáim

Estée Lauder Magyarország Kft. – Estée Lauder, Clinique sminkes, szaktanácsadó 

TV/Film/Média:

Peter Strickland filmrendező Cold meridian c. művészfilmje

Budmil reklámfilm 

RTL Klub

Esküvő Classic Magazin 2017/2. és 4. szám – Tarjáni Andrea ruhatervező esküvői ruhakollekció fotózása

Modell, divat- és reklámfotózások:

Modell és reklámfotózások

GymBeam reklámfotózás

Tarjáni Andrea ruhatervező esküvői ruhakollekció fotózásra

Átváltoztatjuk! c. fotózások

Erabelle Szépségszalon Halloween reklámfotózás

Anwaryan: Dr. Anwar Suzy és Taryan Julia tervezőpáros ruhakollekció fotózása

Spanifer Rodeo Együttes reklámfotózás

Rendezvények:

IV. Alice Belly Dance Jótékonysági Est a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesületéért

Összefogás Hastánc Est az SMA gyermekekért

HEAN Cosmetics Factory sminkbemutató 

AVON Szépségnapok 

AVON Szépségnapok 

Oriental Dance Hungary “Oriental Tale – Keleti mese” c. gála

Oriental Dance Hungary “Oriental Voyage – Keleti utazás” c. gála

Shaba Oriental Art “Layaly Masria – Egyiptomi Éjszakák” c. gála

Országos Egyéni, és Csoportos Minősítő Hastánc Verseny 

Így dolgozom

Kattints a téged érdeklő témakörre!

Bejelentkezés, időpont foglalás módja

Időpontot az info@exkluzivsmink.hu e-mail címen vagy a +36 30 710-5791 mobilszámon tudsz foglalni.

Érkezés

Kérlek, hogy mindig időben érkezz a megbeszélt helyszínre. Nagyobb mértékű késés esetén (10 perctől számítva) a szolgáltatás időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Környezet

Kérlek, hogy mellőzd a mobiltelefon, tablet vagy más eszköz használatát.

Ha lebetegedtél

Kérlek, hogy vírusos, bakteriális fertőzés (nátha, influenza, herpesz, stb.) vagy bőrelváltozás (pl. bőrkiütés, allergiás reakció, naptól vagy szoláriumtól megégett arcbőr) esetén mindig kérj új időpontot.

Árak

A menüpontok alatt minden szolgáltatástípushoz megtalálhatóak a kapcsolódó alapdíjak, melyek minden esetben magyar forintban (HUF) értendők. Speciális kérés esetén a feltüntetett ár növekedhet. Az árak változtatásának jogát fenntartom.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, mely tökéletes ajándék szeretteidnek születésnapra, lánybúcsúra, esküvőre, ballagásra, évfordulóra, anyáknapjára, gyermeknapra, karácsonyra! Az ajándékutalvány beváltható az összes szolgáltatásomra. Az ajándékutalvány összege befizethető banki átutalással, PayPal rendszeren vagy személyesen. Az összeg beérkezését követően az ajándékutalványt online e-mailben küldöm vagy postázom.

További információval, kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzám az info@exkluzivsmink.hu e-mail címen.

Foglalás és árajánlat rendezvényre

Foglaláskor a pontos dátumot, időpontot, helyszínt és létszámot, valamint a kért szolgáltatást legyél szíves megadni. A foglalást egy árajánlat megküldése követi. Az árajánlat elfogadása esetén a foglaló átutalása következik, mely a szolgáltatás végösszegének 30%-a. A foglalás az összeg beérkezése után válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldök majd az általad megadott e-mail címre.

Jelentkezés tanácsadásra

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, mely tartalmazza a fizetésre vonatkozó információkat és feltételeket. A regisztráció a tanácsadás díjának befizetésével válik érvényessé, melyről egy visszaigazoló e-mailt küldök.

Tanácsadáson való részvétel lemondása

Amennyiben a tanácsadáson való részvétel az időpont előtt 10 naptári nappal kerül lemondásra, az díj visszafizetésre kerül; 10 naptári napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén az díj nem kerül visszafizetésre.

Szolgáltatás lemondása rendezvény esetén

A foglaló abban az esetben nem jár vissza, amennyiben a szolgáltatás a rendezvényt megelőző 3 héten belül kerül lemondásra.

Lemondás általános feltételei

Abban az esetben, ha időpontod módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt minimum 1 nappal/24 órával szíveskedj megtenni. Amennyiben aznap a helyszínen derül ki, hogy nincs szükség a szolgáltatásra, 5.000 Ft kötbér fizetendő.

Share This