/****** Font Awesome ******/
+36 (30) 710 5791 info@exkluzivsmink.hu

Workshopok

Workshopok

SMINKES WORKSHOPOK

Az alábbi tanácsadásokat és workshopokat budapesti stúdiókban tartom személyre szabottan egyéni vagy kis csoport (max. 3 fő) keretein belül. A teljes anyag- és eszközhasználatot mindenki számára biztosítom!

Sminktanácsadás, workshop ajándékba!

Lepd meg szeretteid névre szóló ajándékutalvánnyal! Tökéletes ajándék minden Hölgy számára!

Profi fotók Rólad!

Amennyiben szeretnéd magadat megörökíteni, Kőszegi Zsolt profi fotóssal egy stúdió fotózás keretében erre is van lehetőség. Munkái:

Smink- és stílustanácsadás:

A megjelenésed rengeteget elárul Rólad. A stílus a részletekben rejlik. Megmutatom, hogy a karakteredhez, alkatodhoz milyen színek és sminkek állnak jól, hogyan emeld ki az előnyös vonásaidat, milyen kiegészítőkkel tudod még jobban feldobni a külsőd, tanácsot adok sminkes felszerelés összeállításához.

Mit tartalmaz a tanácsadás?

 • Személyre szabott tanácsadást
 • Teljes anyag- és eszközhasználatot

Időtartama: 1x5 óra.

Díja: csoportos: 25.000 Ft/fő, egyéni: 30.000 Ft/fő

Profi fotók Rólad: Amennyiben szeretnéd megörökíteni magadat a tanácsadás végén, Kőszegi Zsolt profi fotóssal egy műtermi fotózás keretében erre is van lehetőség. 

Díja: 15.000 Ft, mely a stúdió használatot, a fotózást és 3 db retusált képet tartalmaz.

Időpont: előzetes egyeztetés alapján

Sminktanácsadás táncosoknak:

A színpadi smink nem egyenlő az alkalmi sminkkel, annál sokkal erőteljesebb, intenzívebb, melynek lényege a drámai hatás elérése. Tanácsot adok, hogyan készítsd el a táncstílusodnak megfelelő sminkedet, milyen termékeket érdemes használnod a tartósság érdekében, hogyan válogasd össze az alkatodnak megfelelő fellépőruháidat, milyen színeket érdemes használnod. A tanácsadáson a teljes anyag- és eszközhasználatot mindenki számára biztosítom. 

Ismerem a táncosok világát, mivel nyolc évig táncoltam és rendszeresen felléptem esteken, rendezvényeken, ahol nemcsak a saját, hanem a társaim színpadi sminkjét is készítettem. Ezzel a tanácsadással szeretnék segítséget nyújtani számodra, hiszen a gálákon, versenyeken a tánctudás mellett a megjelenés, a szép smink elengedhetetlen.

A workshop időtartama: 1x3 óra.

Díja: 18.000 Ft/fő.

Profi fotók Rólad: Amennyiben szeretnéd megörökíteni magadat a workshop végén az általad készített sminkben, Kőszegi Zsolt profi fotóssal egy műtermi fotózás keretében erre is van lehetőség. 

Díja: 15.000 Ft, mely a stúdió használatot, a portré fotózást és 3 db retusált képet tartalmaz

Időpontok: előzetes egyeztetés alapján

Sminkes workshopok:

A Sminkes workshopok elvégzését akkor javaslom, ha már van sminkes tudásod és szeretnél többféle technikát gyakorolni. A workshopra modellt kell hozni. 

A workshopok külön-külön is elvégezhetők, ha csak egy érdekel, de akár az összeset is elvégezheted, mivel a témák egymásra épülnek. A teljes anyag- és eszközhasználatot mindenki számára biztosítok. A workshop végén lehetőség van a modell befotózására egy profi fotóssal, mellyel sminkes portfóliódat bővítheted. Kettő vagy több workshop elvégzése esetén -15% kedvezmény, az összes workshop elvégzése esetén -20% kedvezmény jár!

Választható témák:

 1. natúr, természetes “nude” smink (arcformázás)
 2. menyasszonyi smink 
 3. érett bőr sminkelése
 4. glamour sminkek 
 5. smokey, füstös smink
 6. színpadi smink

A workshop időtartama: 1x3 óra vagy 1x6 óra.

Díja: 18.000 Ft/fő vagy 36.000 Ft/fő

Profi fotók munkáidról: Amennyiben szeretnéd az elkészült munkádat megörökíteni a workshop végén, Kőszegi Zsolt profi fotóssal egy műtermi fotózás keretében erre is van lehetőség.

Díja: 15.000 Ft, mely a stúdió használatot, a portré fotózást és 3 db retusált képet tartalmaz.

Időpontok: előzetes egyeztetés alapján

Régi korok stílusai workshop:

A  “Régi korok stílusai” workshop elvégzését akkor javaslom, ha szeretnéd megismerni az adott történelmi korra jellemző sminkeket, haj- és ruhaviseleteket, szépségideálokat, művészeti stílusokat, karaktereket. A workshopra csak modellt kell hoznod, mivel a teljes anyag-, eszköz-, kellék- és jelmezhasználatot biztosítom számodra. Miel egyéni, személyre szabott, így egyszerre csak egy fővel dolgozom. A workshop végén lehetőség van a modell befotózására egy profi fotóssal, mellyel sminkes portfóliódat bővítheted. Kettő vagy több workshop elvégzése esetén -15% kedvezmény, az összes workshop elvégzése esetén -20% kedvezmény jár!

Választható témák:

 1. Kleopátra kora (ókori egyiptomi)
 2. Ginevra (Guinevere) kora (reneszánsz)
 3. Marie Antoinette kora (rokokó)
 4. Sissi, Jane Eyre kora (bieder)
 5. Némafilmek kora, Flapper girl stílus (1910-20-as évek)
 6. Greta Garbo, Karády Katalin kora (1930-40-es évek)
 7. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn kora (1950-es évek)
 8. Twiggy, Barbra Streisand kora (1960-70-es évek)
 9. Ázsiai sminkek: gésa
 10. Indiai sminkek: Bollywood

A workshop időtartama: 1x4 óra

Díja: 32.000 Ft/fő

Profi fotók munkáidról: Amennyiben szeretnéd az elkészült munkádat megörökíteni a workshop végén, Kőszegi Zsolt profi fotóssal egy stúdió fotózás keretében erre is van lehetőség.

Díja: 25.000 Ft, mely a stúdió használatot, a fotózást és 3 db retusált képet tartalmaz.

Időpontok: előzetes egyeztetés alapján

Az alábbiakat fontos tudnod

A tanácsadás vagy workshop elvégzéséhez érdemes tisztában lenni néhány szabállyal, annak érdekében, hogy minden résztvevő egy kellemes élményel gazdagodva térjen haza.

Jelentkezés a tanácsadásra, workshopra:

A regisztrációhoz küldd el a neved, a telefonszámod és a tanácsadás vagy workshop nevét az info@exkluzivsmink.hu e-mail címre. A díj befizetésével kapcsolatos további információt e-mailen küldöm. A regisztráció a tanácsadás vagy workshop díjának befizetésével válik érvényessé, melyről egy visszaigazoló e-mailt küldök.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a tanácsadáson vagy workshopon való részvétel a időpont előtt 10 naptári nappal kerül lemondásra, a díja visszafizetésre kerül; 10 naptári napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a díj nem kerül visszafizetésre.

Megérkezés:

Kérlek, hogy mindig időben érkezz. Késés esetén (10 perctől számítva) a tanácsadás vagy workshop időtartamát csökkentenem kell a késés mértékének megfelelően.

Ha lebetegednél:

Amennyiben vírusos vagy bakteriális fertőzésed van (nátha, influenza, herpesz), inkább kérj egy új időpontot.

Teremtsünk megfelelő környezetet:

Kérlek, hogy a tanácsadás vagy workshop közben mellőzd a mobiltelefon vagy tablet használatát.

Mit hozz magaddal?

Csak jegyzetfüzetet és tollat, mivel az anyagokat és eszközöket mindenki számára biztosítom.

Modell

A Sminkes workshopra és a Korok stílusai workshopra modellt kell hozni, akinél fontos szempont, hogy 18. életévét betöltött, szép bőrű, kozmetikai tetoválástól mentes legyen. Amennyiben nem tudsz modellt hozni magaddal, kérlek jelezd, hogy időben tudjak biztosítani számodra. 

Share This